Persoonlijk en betrouwbaar

Insteeksloten laten plaatsen in Ridderkerk

Een insteekslot zit verzonken in de deur. Een andere naam voor dit type slot is een cilinderslot, omdat de meeste van dit soort sloten worden bediend met een cilinder. Wanneer u gebruik maakt van een cilinderslot wordt dit bijna altijd gedaan in combinatie met een veiligheidsbeslag en sluitkom of sluitplaat. Bent u op zoek naar insteeksloten in Ridderkerk? U kunt dan kiezen uit een hoofdslot, een bijzetslot of een meerpuntssluiting. Deze sloten worden daarnaast nog onderverdeeld in een gewoon slot en een smalslot.

Verschillende soorten sloten

Een gewoon insteekslot wordt gebruikt op houten deuren die stomp zijn. Een smalslot heeft een hoge en ondiepe slotkast en worden eigenlijk alleen maar gebruikt voor kunststoffen deuren en metalen deuren. Daarnaast kennen we ook nog het platalslot. Dit type slot wordt gebruikt voor plataldeuren; een opdekdeur met een dunnen metalen bekleding.

Een ervaren slotenmaker in uw woonplaats

Voor het plaatsen of vervangen van insteeksloten kunt u natuurlijk een ervaren slotenmaker laten komen. Hiervoor bent u bij ons op het juiste adres. U kunt een plataldeurslot natuurlijk ook zelf plaatsen, maar hierbij dient u wel rekening te houden met de draairichting van uw deur. Wilt u zeker weten dat het goed gebeurd zonder dat er schade komt aan uw deur, neemt u dan contact met ons op. U kunt dit heel eenvoudig doen via het contactformulier op onze website. Wij zorgen er dan voor dat er een gediplomeerde slotenmaker uw sloten komt vervangen.

Insteeksloten in Ridderkerk met een keurmerk

Voor insteeksloten in Ridderkerk kunt u kiezen uit een zeer groot assortiment verschillende soorten sloten. Indien u zich nooit verdiept heeft in de diverse opties die verkrijgbaar zijn dan is het moeilijk om hierin zelf een keuze te maken. Wij adviseren om altijd insteeksloten in Ridderkerk met een keurmerk te plaatsen omdat deze getest zijn en de mate van inbraakbeveiliging aan de gestelde normen voldoet.