Snel ter plaatse

Over ons

Ons slotenmaker bedrijf, Alderliesten Slotenservice, is gevestigd in Rotterdam en wij zijn actief in Ridderkerk. In 2010 begon Gert-Jan Alderliesten met dit bedrijf en sindsdien bestaat het uit 4 werknemers. Wij hebben allen genoeg ervaring om u met elk probleem te helpen! Met onze bus vol gereedschap komen wij graag langs.

busje-alderliesten

Snelheid

Aan onze spoeddienst besteden wij extra aandacht. Wij zorgen ervoor dat we snel op locatie zijn wanneer u belt voor een spoedklus. Een van onze slotenmakers is altijd in de buurt om de klus op te pakken. Wij maken uw onveilige situatie snel weer veilig!

Betaalbaar

Als u een slotenmaker inhuurt is het natuurlijk van belang dat de prijzen in lijn staan met de kwaliteit. Wij hanteren eerlijke en transparante prijzen. Dit betekent dat we vooraf een prijs afspreken en hier niet van afwijken. Eerlijkheid duurt het langst! Geef ons een belletje en we spreken dit persoonlijk af.

Kwaliteit

De kwaliteit van het werk wat onze slotenmakers leveren hangt gedeeltelijk af van de producten die we gebruiken. We gebruiken om deze reden dan ook alleen gecertificeerde kwaliteitsproducten. De ervaring van onze slotenmakers gecombineerd met deze producten is de perfecte match! Betere kwaliteit kunnen we niet leveren. Wilt u het zelf ervaren? Neem dan direct telefonisch contact met ons op.

Goed om te weten

• Er is geen sprake van een herroepingsrecht aangezien het schadevrij openen van een deur een spoedreparatie betreft.
  • Indien er materialen of sloten worden aangeschaft via ons dan heeft u recht op de wettelijke garantie.
  • Na afloop van de werkzaamheden dient u te betalen per pin of contant, tenzij anders is overeengekomen.
  • Prijs die genoemd wordt voor het schadevrij openen van een deur is een vast tarief, inclusief de voorrijkosten. Indien we de deur niet schadevrij kunnen openen zullen we voorafgaand aan de werkzaamheden de prijs met u bespreken. Ook indien er andere werkzaamheden plaatsvinden zullen we dit van te voren met u bespreken en bij akkoord de werkzaamheden uitvoeren.

Kosten Alderliesten Slotenservice

Kosten van het schadevrij openen van een deur:

• Doordeweeks tot 17:00 = 95 euro inclusief btw
  • Doordeweeks na 17.00 uur en in het weekend = 125 euro inclusief btw

Voorkom oplichting door malafide slotenmakers

Binnen de slotenmaker wereld is er helaas regelmatig sprake van oplichting. Aangezien u misschien met spoed een slotenmaker nodig heeft belt u wellicht de eerste slotenmaker die u ziet (in de advertenties) van Google. U weet dan niet welk bedrijf u daadwerkelijk inschakelt. U loopt dan het risico dat u een torenhoge rekening krijgt. Op basis van Consuwijzer geven we hieronder tips voor u:

Wat kunt u doen om te zien dat Alderliesten Slotenservice wél betrouwbaar is?

1. Veel mensen zoeken een slotenmaker via Google. Ga niet meteen af op een advertentie op Google. U kunt deze herkennen aan ‘Ad’ of ‘Advertentie’ voor de naam van de website. Onbetrouwbare slotenmakers maken veel gebruik van dit soort advertenties. Ook de informatie op hun websites klopt soms niet of is onvolledig. Alderliesten Slotenservice staat niet bij de bovenste 4 advertenties in Google en heeft dus ook niet de aanduiding ‘Ad’ of ‘Advertentie’ in Google.
    2. Bekijk de adres gegevens en het KVK nummer op onze website. U ziet op onze website het adres waar wij daadwerkelijk zijn gevestigd. Wij zijn overigens niet alleen werkzaam in de plaats waar we zijn gevestigd maar rijden continu rond in Zuid-Holland: zo zijn we werkzaam in de plaatsen Ridderkerk, Rotterdam, Alphen aan de Rijn, Barendrecht, Zwijndrecht en Spijkenisse en alle gemeentes binnen dit gebied, Een oplichters bedrijf zal over het algemeen geen adres gegevens op haar website vermelden en ook geen KVK nummer.
    3. Bekijk de KVK gegevens van ons bedrijf. Indien u naar de site van de Kamer van Koophandel gaat en daar ons KVK nummer invoert dan ziet u daar ook al onze gegevens en ziet u dat deze overeenkomen met de gegevens op de website. Ons KVK nummer is 51338505.
    4. Bekijk de recensies van het bedrijf waar u contact mee wilt opnemen.
    5. Maak duidelijke afspraken over de prijs. Wij informeren u altijd voorafgaand aan de dienstverlening over de prijzen en mogelijkheden Nadat u ons gebeld heeft is het mogelijk om ons een foto toe te sturen, zodat wij kunnen zien welk materiaal we nodig hebben. Dan kunnen we ook een betere inschatting van de prijs geven. Bij ons komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Elke dienst verlener (dus ook een slotenmaker) is verplicht om van te voren de prijs te bespreken. Deze prijs dient ook altijd een totaal prijs te zijn, dus inclusief btw, voorrijkosten en eventuele andere bijkomende kosten.

Heeft u een eerlijke slotenmaker nodig? – 0180-890813